•  
  •  
  •  
  •  

 

 

Изяви

 Учениците Иван Райков от XII"Б" клас, Екатерина  Кавалджиева от XI "Б"  и Ариф Фаиков от XI "A"бяха тържествено наградени от кмета на община Павел баня послучай 24-ти май.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  На 03.05.2017г. от 14.45ч. в ПГ  по ресторантьорство и хотелиерство се проведе представителната изява на групата за   преодоляване на обучителни затруднения по География и икономика. Публичната изява се проведе под формата на състезание ,което мотивира участниците да покажат своите знания и умения, свързани с работа с диаграми,картосхема и създаване на текст по предварително зададени ключови понятия. Учениците бяха разделени на два отбора, които за определено време трябваше да отговорят на група въпроси и работа с диаграми, практически задачи, съставянето на текст по зададени ключови понятия. Всички участваха активно и получиха  грамота  за участие. Гости на събитието бяха: инж. Даниела Андонова – директор на гимназията, Ганка Русева -член на обществения съвет,Цветана Пискюлева- председател на Обществения съвет за мониторинг, Мариана Джигова,класен ръководител на 12 клас,родители, ръководители на други клубове по проект „Твоят час”,учители и ученици

 

 

 

 

 

 

 

На 28.04.2017 г. от    14.45 часа в училищетосе проведе представителна изява на клуб “Карвинг—изкуството за изработване и декориране на кулинарни изделия ” по проект “Твоят час”  с ръководител Райка Кутинова.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

На 20.04.2017г. (петък) от 14.45 часа в училището се проведе представително   занятие на  клуб “Функционална грамотност” по проект “Твоят час” на тема “Аз обичам да чета — състезание” с ръководител Донка Иванова. На събитието бяха поканени родители и представители на Обществения съвет.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 18.04.2017г.  се проведе лекоатлетически крос с учениците от СУ "Хр.Ботев" и ПГ по РХ, организиран от Община Павел баня. Победителите във всички възрастови групи получиха награди, осигурени от Кмета на общината.

 

 

 

   Участие на ученици от ПГРХ в Чудомировите празници, организирани от Община   Павел баня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

144 години от обесването на Апостола на свободата Васил Левски

На 20. 02. 2017г. ученици от 10 "А" и 10 "Б" клас приятно изненадаха всички свои съученици и учители с прочувствен рецитал, посветен на най - обаятелната личност в българската история - Васил Левски. В рецитала бяха включени най - хубавите стихотворения от български автори , написани за живота и делото на Апостола.

Поклон пред светлата му памет!