•  
  •  
  •  
  •  

 

 

ПУБЛИЧНИ ИЗЯВИ ПО ПРОЕКТ "ТВОЯТ ЧАС"

Представителна изява на клуб по български език и литература"Аз мога"

с ръководител Даниела Раева.

 

 

 

Представителна изява на клуб "История и цивилизации XI - XII клас"

с ръководител Славка Пъдева.

 

 

 

Представителна изява на клуб "Тестени изделия - сладки и солени"

с ръководител Стефка Господинова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Представителна изява

на клуб "Физика" с ръководител

Катя Дерменджиева.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Представителна изява на клуб "Информационни технологии в бъдещето "

с ръководител Христинка Божикова.

 

 

Представителна изява на клуб "Спорт и забава" с ръководител Деница Ялъмова - 10.04.2018г.

 

 

Представителна изява на клуб "Традиции в родния край" с ръководител Донка Иванова.

Учениците представиха пролетни празници и характерни традиционни ястия, свързани с празниците.

 

 

Клуб "Традиции в родния край" по проект "Твоят час" посетиха родната къща на Чудомир в с. Турия. В занятието учавстваха и родители.

 

 

Изява на клуб Кулинарни изкушения" с ръководител Тонка Райкова - 16.02.2018г.

 

Изява на клуб Кулинарни шедьоври - солени и сладки" с ръководител Райка Кутинова - 18.01.2018г.

 

 

Изява на клуб„Спорт и танци"

 

 На 20.03.2017 г. от 15.00 часа в училището се проведе представителна изява на клуб "Спорт и танци" под ръководството на Деница Ялъмова, преподавател по физическо възпитание и спорт. Участваха ученици от всички класове, които показаха своите постижения в танците и се забавляваха през цялото време на изявата. Гостите на събитието - родители и учители - бяха впечатлени от ентусиазма на участниците и ръководителката на групата .

 

Изява на клубКарвинг” и клуб„Кетъринг”

 

   На 17.03.2017г. в  ПГ по ресторантьорство и хотелиерство гр. Павел баня   са проведоха първите представителни изяви на  групите  по интереси  „Карвинг - изкуството за изработване и декориране на кулинарни изделия ” и „Кетъринг - приготвяне, представяне и сервиране на храна”. Групите  функционират  първа    година  и са в изпълнение на дейностите по проект  за „ Развитие на способностите на  учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности  ”Твоят час- Фаза І”. Проектът се финансира от Оперативна  програма ”Наука  и образование  за интелигентен  растеж”, съфинансирана от Европейски структурни и инвестиционни фондове. Гости на събитието бяха инж. Даниела Андонова – директор на гимназията, инж.Цветана Пискюлева- председателят на съвета „Твоят час”, родители, учители и ученици. Учениците от 9,10,11,12 класове, участници в групите, под ръководството на инж. Тонка Райкова и Райка Кутинова   своите ръководители –с изключително голямо желание и  с много  амбиция приготвиха  различни  асортименти.  Преди да имат възможност да дегустират кулинарните изкушения, присъстващите се запознаха със същността и дейността на кетъринга  като вид услуга, както и с особеностите на карвинга при изработване и декориране на на кулинарни изделия.

 

 

 

Изява на клуб "Храна и Здраве"

 

24.0

 

 

На 24. 022.2017г. (петък) от 15.15 часа в учебната кухня на училището се проведе представително занятие на клуб "Храна и здраве" с ръководител Стефка Господинова . На събитието бяха поканени родители и представители на Обществения съвет.